دنده کباب کرمانشاهی

دستور پخت دنده کباب کرمانشاهی
⏱️ آماده‌سازی 2 ساعت
🔥 زمان پخت 40 دقیقه
👨‍🍳 سختی سخت
🍽️ وعده 2 نفر
کالری 1300

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


دنده کباب، غذای اعیانی و پهلوانی کرمانشاه است که در طاق بستان شهرت جهانی دارد. این کباب ترکیبی از دنده‌های گوسفندی و گوشت چرخ‌کرده است که با مهارت خاصی روی سیخ‌های پهن سوار می‌شود. سس مخصوصی که حین پخت روی آن می‌مالند، طعمش را بی‌نظیر می‌کند.

بخش اول:

آماده‌سازی دنده

۱. برش:

یک تکه بزرگ از دنده گوسفندی (حدود ۴-۵ دنده متصل) را جدا کنید.

۲. ساطوری کردن:

با پشت کارد آشپزخانه روی گوشت دنده‌ها ضربه بزنید تا بافتش نرم و پهن شود.

۳. سیخ زدن:

۳ یا ۴ سیخ پهن را همزمان از داخل گوشت دنده رد کنید تا وزن آن را تحمل کنند.

بخش دوم:

گوشت چرخ‌کرده (چسب کباب)

۱. گوشت کمکی:

مقداری گوشت چرخ‌کرده چرب را با پیاز و ادویه ورز دهید.

۲. پوشاندن:

این گوشت چرخ‌کرده را روی قسمت‌های خالی دنده و روی استخوان‌ها پهن کنید تا سطح کباب صاف و یکدست شود و نسوزد.

بخش سوم:

سس غلیظ

۱. تهیه سس:

رب گوجه‌فرنگی را در روغن فراوان تفت دهید. نمک، فلفل، آبلیمو، سیر و زعفران اضافه کنید تا سسی غلیظ و چرب به دست آید.

بخش چهارم:

کباب کردن

۱. آتش:

کباب را روی زغال یکدست بگذارید.

۲. سس مالی:

به محض اینکه گوشت خودش را گرفت، با قلم‌مو مرتب از سس قرمز روی دو طرف کباب بمالید. این سس هم کباب را خوشرنگ می‌کند و هم طعم دودی و ترش به آن می‌دهد.

نحوه سرو:


دنده کباب را با نان داغ، پیاز جعفری و لیموترش سرو کنید. یک پرس آن برای دو نفر کافی است!

➡️ بازگشت به صفحه اصلی