آمادهسازی
2 ساعت
زمان پخت
40 دقیقه
سختی
سخت
وعده
2 نفر
کالری
1300
مواد لازم:
- گوشت دنده گوسفندی
- گوشت چرخ کرده
- پیاز
- رب گوجه فرنگی
- آبلیمو
- روغن مایع
- سیر
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
دنده کباب، غذای اعیانی و پهلوانی کرمانشاه است که در طاق بستان شهرت جهانی دارد. این کباب ترکیبی از دندههای گوسفندی و گوشت چرخکرده است که با مهارت خاصی روی سیخهای پهن سوار میشود. سس مخصوصی که حین پخت روی آن میمالند، طعمش را بینظیر میکند.
بخش اول:
آمادهسازی دنده۱. برش:
یک تکه بزرگ از دنده گوسفندی (حدود ۴-۵ دنده متصل) را جدا کنید.۲. ساطوری کردن:
با پشت کارد آشپزخانه روی گوشت دندهها ضربه بزنید تا بافتش نرم و پهن شود.۳. سیخ زدن:
۳ یا ۴ سیخ پهن را همزمان از داخل گوشت دنده رد کنید تا وزن آن را تحمل کنند.بخش دوم:
گوشت چرخکرده (چسب کباب)۱. گوشت کمکی:
مقداری گوشت چرخکرده چرب را با پیاز و ادویه ورز دهید.۲. پوشاندن:
این گوشت چرخکرده را روی قسمتهای خالی دنده و روی استخوانها پهن کنید تا سطح کباب صاف و یکدست شود و نسوزد.بخش سوم:
سس غلیظ۱. تهیه سس:
رب گوجهفرنگی را در روغن فراوان تفت دهید. نمک، فلفل، آبلیمو، سیر و زعفران اضافه کنید تا سسی غلیظ و چرب به دست آید.بخش چهارم:
کباب کردن۱. آتش:
کباب را روی زغال یکدست بگذارید.۲. سس مالی:
به محض اینکه گوشت خودش را گرفت، با قلممو مرتب از سس قرمز روی دو طرف کباب بمالید. این سس هم کباب را خوشرنگ میکند و هم طعم دودی و ترش به آن میدهد.نحوه سرو:
دنده کباب را با نان داغ، پیاز جعفری و لیموترش سرو کنید. یک پرس آن برای دو نفر کافی است!
➡️ بازگشت به صفحه اصلی