آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
سختی
متوسط
وعده
4 نفر
کالری
550
مواد لازم:
- لوبیا سبز
- هویج
- سیب زمینی
- تخم مرغ
- گوشت چرخ کرده
- پیاز
- زرشک
- زعفران دم کرده
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
کوکو لوبیا سبز یکی از مجلسیترین و زیباترین کوکوهای ایرانی است که اصالتی تبریزی دارد. این کوکو پرملات است و داخلش سیبزمینی، هویج، گوشت و زرشک دارد. ظاهر آن شبیه پیتزا یا کیک سبزیجات است و برشی بسیار زیبا دارد.
بخش اول:
آمادهسازی سبزیجات۱. خرد کردن:
لوبیا سبز، هویج و سیبزمینی را نگینی ریز (یکاندازه) خرد کنید.۲. پختن:
لوبیا سبز را با کمی آب و نمک آبپز کنید تا نرم شود (آبش کشیده شود). هویج و سیبزمینی را هم جداگانه نیمپز یا سرخ کنید (سرخ کردن طعم بهتری میدهد).بخش دوم:
مایه گوشتی۱. تفت دادن:
پیاز را نگینی و طلایی کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. مایه باید خشک و بدون آب باشد.بخش سوم:
مخلوط کردن و پخت۱. ترکیب:
همه سبزیجات پخته/سرخ شده و مایه گوشتی را در کاسه بزرگ مخلوط کنید. زرشک شسته شده و گردوی خرد شده (اختیاری) را اضافه کنید.۲. تخممرغ:
وقتی مواد خنک شد، تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید. زعفران غلیظ و کمی بیکینگ پودر (برای پف) بزنید. مایه باید غلظت مناسبی داشته باشد.۳. سرخ کردن:
در تابه روغن بریزید. تمام مایه را داخل تابه پهن کنید و صاف نمایید. درب تابه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید مغزپخت شود و زیرش طلایی شود. سپس برش بزنید و برگردانید.نحوه سرو:
این کوکو را میتوان گرم یا سرد، به عنوان پیشغذا یا شام سبک با نان سرو کرد.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی