کوکو لوبیا سبز (تبریزی)

دستور پخت کوکو لوبیا سبز (تبریزی)
⏱️ آماده‌سازی 30 دقیقه
🔥 زمان پخت 30 دقیقه
👨‍🍳 سختی متوسط
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 550

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


کوکو لوبیا سبز یکی از مجلسی‌ترین و زیباترین کوکوهای ایرانی است که اصالتی تبریزی دارد. این کوکو پرملات است و داخلش سیب‌زمینی، هویج، گوشت و زرشک دارد. ظاهر آن شبیه پیتزا یا کیک سبزیجات است و برشی بسیار زیبا دارد.

بخش اول:

آماده‌سازی سبزیجات

۱. خرد کردن:

لوبیا سبز، هویج و سیب‌زمینی را نگینی ریز (یک‌اندازه) خرد کنید.

۲. پختن:

لوبیا سبز را با کمی آب و نمک آبپز کنید تا نرم شود (آبش کشیده شود). هویج و سیب‌زمینی را هم جداگانه نیم‌پز یا سرخ کنید (سرخ کردن طعم بهتری می‌دهد).

بخش دوم:

مایه گوشتی

۱. تفت دادن:

پیاز را نگینی و طلایی کنید. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. مایه باید خشک و بدون آب باشد.

بخش سوم:

مخلوط کردن و پخت

۱. ترکیب:

همه سبزیجات پخته/سرخ شده و مایه گوشتی را در کاسه بزرگ مخلوط کنید. زرشک شسته شده و گردوی خرد شده (اختیاری) را اضافه کنید.

۲. تخم‌مرغ:

وقتی مواد خنک شد، تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کنید. زعفران غلیظ و کمی بیکینگ پودر (برای پف) بزنید. مایه باید غلظت مناسبی داشته باشد.

۳. سرخ کردن:

در تابه روغن بریزید. تمام مایه را داخل تابه پهن کنید و صاف نمایید. درب تابه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید مغزپخت شود و زیرش طلایی شود. سپس برش بزنید و برگردانید.

نحوه سرو:


این کوکو را می‌توان گرم یا سرد، به عنوان پیش‌غذا یا شام سبک با نان سرو کرد.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی