کوفته برنجی (کوفته کشک)

دستور پخت کوفته برنجی (کوفته کشک)
⏱️ آماده‌سازی 45 دقیقه
🔥 زمان پخت 1 ساعت
👨‍🍳 سختی متوسط
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 700

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


کوفته برنجی یکی از کوفته‌های خوشمزه و ساده‌تر نسبت به کوفته تبریزی است. تفاوت آن در این است که موادش کمتر کوبیده می‌شوند و برنج در آن بیشتر حس می‌شود. این کوفته معمولاً با سس گوجه یا سس کشک سرو می‌شود. در اینجا دستور خاص با سس کشک را داریم.

بخش اول:

مایه کوفته

۱. برنج و لپه:

برنج و لپه را نیم‌پز کنید. آبکش کنید و بگذارید کاملاً خنک شوند.

۲. مخلوط کردن:

گوشت چرخ‌کرده (دوبار چرخ شده)، برنج، لپه، سبزی معطر (ترخون، مرزه، گشنیز، شوید)، پیاز رنده شده (آب گرفته)، تخم‌مرغ، نمک و زردچوبه را مخلوط کنید.

۳. ورز دادن:

مواد را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا چسبندگی پیدا کنند. اگر وا می‌رفت، یک قاشق آرد نخودچی بزنید.

بخش دوم:

مغزگذاری و پخت

۱. فرم دادن:

از مواد به اندازه نارنگی بردارید، وسط آن گردو، پیاز داغ و زرشک (یا آلو) بگذارید و گرد کنید.

۲. سس کشک:

پیاز داغ درست کنید، نعنا خشک و زردچوبه بزنید. آب بریزید تا جوش بیاید. کشک را اضافه کنید.

۳. پخت:

کوفته‌ها را آرام در سسِ در حال جوش (با حرارت ملایم) رها کنید. درب قابلمه را نیمه‌باز بگذارید و ۴۵ دقیقه زمان دهید.

نحوه سرو:


کوفته‌ها را در ظرف بکشید و سس غلیظ کشک و نعنا داغ را روی آن بدهید.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی