یتیمچه

دستور پخت یتیمچه
⏱️ آماده‌سازی 20 دقیقه
🔥 زمان پخت 45 دقیقه
👨‍🍳 سختی آسان
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 400

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


یتیمچه غذایی ساده، گیاهی، ارزان و بسیار لذیذ است که گوشت ندارد (به همین دلیل به طنز به آن یتیمچه می‌گویند!). این غذا با بادمجان، گوجه و سیب‌زمینی درست می‌شود و اگر با کره و سیر فراوان طبخ شود، طعمی شاهانه پیدا می‌کند.

بخش اول:

آماده‌سازی مواد

۱. خرد کردن:

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و مکعبی (۲ سانتی) خرد کنید. نمک بزنید تا تلخی برود. سیب‌زمینی و پیاز و گوجه را هم نگینی یا مکعبی خرد کنید.

۲. سیر:

سیر در یتیمچه غوغا می‌کند. چند حبه سیر را ریز خرد کنید.

بخش دوم:

طبخ (آب‌پز یا سرخ‌کرده؟)
روش تبریزی و خوشمزه‌تر این است که مواد کمی تفت بخورند:

۱. پیاز و سیر:

پیاز را تفت دهید تا سبک شود. سیر را اضافه کنید.

۲. بادمجان و سیب‌زمینی:

بادمجان و سیب‌زمینی را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.

۳. گوجه و فلفل:

گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید.

۴. دم گذاشتن:

رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. نصف استکان آب اضافه کنید (زیاد آب نریزید، گوجه آب می‌اندازد). درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم ۳۰ دقیقه بپزد و به روغن بیفتد.

نحوه سرو:


با نان سنگک، سبزی خوردن و ماست سرو کنید. یتیمچه باید تند و چرب باشد.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی