کباب تابه‌ای (دیگی)

دستور پخت کباب تابه‌ای (دیگی)
⏱️ آماده‌سازی 15 دقیقه
🔥 زمان پخت 30 دقیقه
👨‍🍳 سختی آسان
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 700

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


کباب تابه‌ای یا کباب دیگی، نسخه خانگی و سریع کباب کوبیده است که بدون نیاز به منقل و زغال، طعمی بسیار نزدیک به کباب بیرون را می‌دهد. این غذا با سس گوجه‌فرنگی غلیظ و سماق، یک ناهار کامل و خوشمزه است.

بخش اول:

مایه کباب

۱. گوشت:

از گوشت چرخ‌کرده مخلوط (کمی چرب) استفاده کنید.

۲. پیاز:

پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید. (آب پیاز باعث شل شدن کباب در تابه می‌شود).

۳. ورز دادن:

گوشت، پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی سماق (برای طعم کبابی) را مخلوط کنید و ۵ دقیقه ورز دهید تا چسبنده شود.

بخش دوم:

پخت در تابه

۱. پهن کردن:

کف یک تابه نچسب را کمی چرب کنید. مایه گوشت را کف تابه به صورت یکدست با ضخامت ۱ تا ۲ سانت پهن کنید.

۲. برش زدن:

با لبه کفگیر چوبی، گوشت را به صورت نوارهای طولی (شبیه سیخ کباب) برش بزنید.

۳. سرخ کردن:

تابه را روی حرارت بگذارید. درب تابه را بگذارید تا گوشت آب بیندازد و بپزد. وقتی آبش کشیده شد و زیرش سرخ شد، کباب‌ها را برگردانید.

بخش سوم:

سس و مخلفات

۱. گوجه:

گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه کنید یا از وسط نصف کنید و کنار کباب‌ها در تابه بچینید تا با بخار و روغن کباب نرم و سرخ شوند.

۲. سس (اختیاری):

می‌توانید کمی رب گوجه را با آب و زعفران مخلوط کنید و روی کباب‌ها بریزید تا نرم‌تر شوند (کباب دیگی آبدار).

۳. سیب‌زمینی:

سیب‌زمینی‌های خلالی سرخ‌شده، یار همیشگی کباب تابه‌ای هستند.

نحوه سرو:


کباب تابه‌ای را با برنج کته (که رویش سماق پاشیده‌اید) یا با نان سنگک و ریحان سرو کنید.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی