آمادهسازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
سختی
آسان
وعده
4 نفر
کالری
700
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده
- پیاز
- گوجه فرنگی
- سیب زمینی
- فلفل دلمهای
- سماق
- زردچوبه
- کره یا روغن
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
کباب تابهای یا کباب دیگی، نسخه خانگی و سریع کباب کوبیده است که بدون نیاز به منقل و زغال، طعمی بسیار نزدیک به کباب بیرون را میدهد. این غذا با سس گوجهفرنگی غلیظ و سماق، یک ناهار کامل و خوشمزه است.
بخش اول:
مایه کباب۱. گوشت:
از گوشت چرخکرده مخلوط (کمی چرب) استفاده کنید.۲. پیاز:
پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید. (آب پیاز باعث شل شدن کباب در تابه میشود).۳. ورز دادن:
گوشت، پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی سماق (برای طعم کبابی) را مخلوط کنید و ۵ دقیقه ورز دهید تا چسبنده شود.بخش دوم:
پخت در تابه۱. پهن کردن:
کف یک تابه نچسب را کمی چرب کنید. مایه گوشت را کف تابه به صورت یکدست با ضخامت ۱ تا ۲ سانت پهن کنید.۲. برش زدن:
با لبه کفگیر چوبی، گوشت را به صورت نوارهای طولی (شبیه سیخ کباب) برش بزنید.۳. سرخ کردن:
تابه را روی حرارت بگذارید. درب تابه را بگذارید تا گوشت آب بیندازد و بپزد. وقتی آبش کشیده شد و زیرش سرخ شد، کبابها را برگردانید.بخش سوم:
سس و مخلفات۱. گوجه:
گوجهفرنگیها را حلقه کنید یا از وسط نصف کنید و کنار کبابها در تابه بچینید تا با بخار و روغن کباب نرم و سرخ شوند.۲. سس (اختیاری):
میتوانید کمی رب گوجه را با آب و زعفران مخلوط کنید و روی کبابها بریزید تا نرمتر شوند (کباب دیگی آبدار).۳. سیبزمینی:
سیبزمینیهای خلالی سرخشده، یار همیشگی کباب تابهای هستند.نحوه سرو:
کباب تابهای را با برنج کته (که رویش سماق پاشیدهاید) یا با نان سنگک و ریحان سرو کنید.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی