خورشت کدو سبز

دستور پخت خورشت کدو سبز
⏱️ آماده‌سازی 15 دقیقه
🔥 زمان پخت 1 ساعت
👨‍🍳 سختی آسان
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 550

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


خورشت کدو سبز (مسمای کدو)، غذایی سبک، رژیمی و بسیار لطیف است که طرفداران خاص خود را دارد. برعکس بادمجان، کدو روغن کمی جذب می‌کند و طعم ملایمی دارد. این خورشت معمولاً با چاشنی‌های ترش مثل غوره یا آبلیمو مزه‌دار می‌شود تا شیرینی کدو متعادل شود.

بخش اول:

گوشت و سس

۱. پخت گوشت:

پیاز داغ درست کنید (کمی سیر هم بزنید عالی می‌شود). گوشت خورشتی را تفت دهید، زردچوبه و رب گوجه بزنید و با آب بگذارید بپزد.

۲. سس:

سس این غذا باید غلیظ و قرمز باشد. رب را خوب سرخ کنید.

بخش دوم:

آماده‌سازی کدو

۱. انتخاب:

کدوهای قلمی، جوان و بدون تخم را انتخاب کنید.

۲. برش:

پوست کدو را بگیرید (یا با پوست کن خط‌دار کنید). آن‌ها را از طول نصف کنید یا اگر بزرگ هستند اریب برش بزنید.

۳. سرخ کردن:

کدوها را در روغن کم سرخ کنید تا طلایی شوند. کدو خیلی سریع سرخ می‌شود، مراقب باشید له نشود.

بخش سوم:

ترکیب

۱. اضافه کردن کدو:

وقتی گوشت پخت و سس غلیظ شد، کدوهای سرخ شده را روی گوشت بچینید.

۲. گوجه و غوره:

گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه کنید و سرخ کنید و کنار کدوها بگذارید. غوره تازه (یا آبغوره) را اضافه کنید. کدو طعم خنثی دارد و غوره به آن جان می‌دهد.

۳. پخت نهایی:

درب قابلمه را بگذارید و ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. کدو نباید له و ناپدید شود، باید شکلش را حفظ کند. نمک و زعفران را آخر سر اضافه کنید.

نحوه سرو:


با پلوی کته یا نان سرو می‌شود. طعم این غذا با ماست و سیر عالی است.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی