آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
2 ساعت
سختی
متوسط
وعده
4 نفر
کالری
900
مواد لازم:
- گوشت خورشتی
- لپه
- بادمجان
- گوجه فرنگی
- پیاز
- رب گوجه فرنگی
- لیمو عمانی
- غوره
- زعفران دم کرده
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
خورشت قیمه بادمجان ترکیبی هوشمندانه از دو خورشت محبوب "قیمه" و "بادمجان" است. در این غذا، هم لپههای خوشمزه قیمه را داریم و هم بادمجانهای سرخشده لذیذ را که جایگزین سیبزمینی شدهاند. طعم بادمجان که در سس قیمه غلیظ و زعفرانی میپزد، فوقالعاده است.
بخش اول:
پایه قیمه۱. گوشت و لپه:
پیاز را تفت دهید، گوشت قیمهای را سرخ کنید، زردچوبه بزنید. لپه خیسخورده را اضافه کرده و تفت دهید (تا وا نرود). آب بریزید و بگذارید بپزد.۲. سس:
رب گوجه را جداگانه حسابی تفت دهید و به خورشت اضافه کنید. لیمو عمانی را در اواسط پخت اضافه کنید.بخش دوم:
بادمجانها۱. آمادهسازی:
بادمجانها را پوست بگیرید، نمک بزنید تا تلخیشان برود. بشویید و خشک کنید.۲. سرخ کردن:
بادمجانها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.۳. گوجه:
چند عدد گوجهفرنگی را نصف کرده و سرخ کنید.بخش سوم:
ترکیب نهایی (نکته مهم)برخلاف قیمه سیبزمینی که سیبزمینی را موقع سرو میریزیم، در قیمه بادمجان باید بادمجانها "دم بکشند".
وقتی گوشت و لپه پخت و آب خورشت کم شد، بادمجانهای سرخشده و گوجهها را روی خورشت بچینید. غوره تازه هم اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و با حرارت خیلی کم ۲۰ دقیقه زمان دهید تا طعم سس به خورد بادمجان برود و خورشت روغن بیندازد. در آخر زعفران و کمی گلاب و دارچین اضافه کنید.
نحوه سرو:
با پلو زعفرانی سرو کنید. مراقب باشید موقع کشیدن بادمجانها له نشوند.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی