آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
سختی
آسان
وعده
4 نفر
کالری
500
مواد لازم:
- بادمجان
- کدو سبز
- سیب زمینی
- گوجه فرنگی
- سیر
- ماست چکیده
- فلفل سبز
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
گیزاتما (در زبان ترکی یعنی سرخکردنی) یک خوراک گیاهی و بسیار لذیذ از ارومیه است که ترکیبی از سبزیجات تابستانی سرخشده است. این غذا با سس غلیظ "سیر و ماست" سرو میشود که طعم آن را از یک بشقاب سبزیجات معمولی به یک غذای خاص تبدیل میکند.
بخش اول:
سرخ کردن۱. آمادهسازی:
بادمجان، کدو، سیبزمینی و گوجهفرنگی را حلقهای یا طولی برش بزنید. بادمجان را تلخیگیری کنید.۲. سرخ کردن:
همه مواد را جداگانه در روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند. فلفل سبز تند را هم درسته سرخ کنید.بخش دوم:
سس سیر و ماست۱. سس:
سیر را رنده کنید و با ماست چکیده، نمک و کمی نعنا خشک مخلوط کنید.بخش سوم:
سروسبزیجات سرخشده را در دیس بچینید. گوجههای سرخشده را روی آنها بگذارید. سس سیر و ماست را یا کنار غذا یا روی بادمجانها و کدوها بریزید. با نان سنگک تازه میل کنید.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی