خورشت کدو حلوایی

دستور پخت خورشت کدو حلوایی
⏱️ آماده‌سازی 20 دقیقه
🔥 زمان پخت 1.5 ساعت
👨‍🍳 سختی متوسط
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 650

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


خورشت کدو حلوایی، غذایی پاییزی، خوش‌رنگ و لعاب‌دار با طبع گرم است. کدو حلوایی در کنار آلو و دارچین، طعمی شیرین و معطر ایجاد می‌کند. نکته مهم این است که کدو حلوایی خیلی زود می‌پزد و له می‌شود، پس باید در زمان مناسب اضافه شود.

بخش اول:

گوشت و آلو

۱. گوشت:

گوشت را با پیاز تفت دهید و بپزید.

۲. آلو:

آلو بخارا را خیس کنید و به گوشت نیم‌پز اضافه کنید.

بخش دوم:

کدو حلوایی

۱. برش:

کدو را پوست بگیرید و به قطعات مکعبی درشت (یا هلالی) برش بزنید.

۲. سرخ کردن:

کدوها را در روغن و کمی کره تفت دهید تا طلایی شوند و لایه بیرونی‌شان سفت شود (این کار مانع له شدن می‌شود).

بخش سوم:

ترکیب
وقتی گوشت پخت و کم‌آب شد، کدوهای سرخ‌شده را اضافه کنید. شکر، آبلیمو، زعفران و پودر دارچین را اضافه کنید. درب قابلمه را نگذارید (یا نیمه‌باز بگذارید) و فقط ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

نحوه سرو:


با پلو زعفرانی سرو کنید.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی