قیمه ریزه اصفهانی

دستور پخت قیمه ریزه اصفهانی
⏱️ آماده‌سازی 30 دقیقه
🔥 زمان پخت 45 دقیقه
👨‍🍳 سختی متوسط
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 600

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


قیمه ریزه (یا قیمه ریزه نخودچی)، غذای سنتی اصفهان است که شباهت‌هایی به کله‌گنجشکی دارد اما بافت و طعم متفاوتی دارد. در این غذا گوشت با آرد نخودچی ورز داده می‌شود و در سس گوجه و پیاز پخته می‌شود. بافتی نرم و طعمی شبیه به بریانی دارد.

بخش اول:

مایه قیمه

۱. گوشت و آرد:

گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده (آب گرفته)، آرد نخودچی فراوان، نمک، زردچوبه و نعنا خشک مخلوط کنید.

۲. ورز دادن:

مایه را خوب ورز دهید. آرد نخودچی باعث می‌شود کوفته‌ها سفت و منسجم شوند.

۳. قلقلی:

کوفته‌های ریزی (کوچکتر از گردو) درست کنید.

بخش دوم:

سس و پخت

۱. پیاز داغ:

پیاز نگینی را تفت دهید. رب گوجه و نعنا خشک اضافه کنید و تفت دهید. آب بریزید تا جوش بیاید.

۲. پخت کوفته‌ها:

قیمه ریزه‌ها را داخل سس در حال جوش بیندازید.

۳. سیب‌زمینی:

سیب‌زمینی‌های مکعبی خرد شده را هم به سس اضافه کنید تا با گوشت بپزند و لعاب دهند.

نحوه سرو:


این غذا آبدار است و با نان تلیت می‌شود یا با ترشی و سبزی خورده می‌شود.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی