آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
سختی
متوسط
وعده
4 نفر
کالری
600
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده
- آرد نخودچی
- پیاز
- نعنا خشک
- رب گوجه فرنگی
- زردچوبه
- سیب زمینی
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
قیمه ریزه (یا قیمه ریزه نخودچی)، غذای سنتی اصفهان است که شباهتهایی به کلهگنجشکی دارد اما بافت و طعم متفاوتی دارد. در این غذا گوشت با آرد نخودچی ورز داده میشود و در سس گوجه و پیاز پخته میشود. بافتی نرم و طعمی شبیه به بریانی دارد.
بخش اول:
مایه قیمه۱. گوشت و آرد:
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده (آب گرفته)، آرد نخودچی فراوان، نمک، زردچوبه و نعنا خشک مخلوط کنید.۲. ورز دادن:
مایه را خوب ورز دهید. آرد نخودچی باعث میشود کوفتهها سفت و منسجم شوند.۳. قلقلی:
کوفتههای ریزی (کوچکتر از گردو) درست کنید.بخش دوم:
سس و پخت۱. پیاز داغ:
پیاز نگینی را تفت دهید. رب گوجه و نعنا خشک اضافه کنید و تفت دهید. آب بریزید تا جوش بیاید.۲. پخت کوفتهها:
قیمه ریزهها را داخل سس در حال جوش بیندازید.۳. سیبزمینی:
سیبزمینیهای مکعبی خرد شده را هم به سس اضافه کنید تا با گوشت بپزند و لعاب دهند.نحوه سرو:
این غذا آبدار است و با نان تلیت میشود یا با ترشی و سبزی خورده میشود.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی