آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
سختی
آسان
وعده
4 نفر
کالری
400
مواد لازم:
- والک (سبزی کوهی)
- تخم مرغ
- گردو
- زرشک
- آرد گندم
- نمک
- فلفل سیاه
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
والک، گیاهی کوهی و خودرو شبیه به سیر است که فقط در فصل بهار (اردیبهشت) در کوهپایههای البرز و زاگرس میروید. کوکو والک عطر و طعمی شبیه به سیر اما ملایمتر و خاصتر دارد. این غذا یک نوبرانه بهاری بسیار مقوی است.
بخش اول:
آمادهسازی والک۱. تمیز کردن:
والکها را با دقت پاک کنید و بشویید (گل و لای زیادی دارند).۲. خرد کردن:
والک را درشتتر از سبزی کوکو خرد کنید تا بافت آن در کوکو مشخص باشد.بخش دوم:
مایه کوکو۱. تخممرغ:
تخممرغها را بزنید تا کف کنند.۲. ترکیب:
والک خرد شده، گردوی خرد شده (اختیاری)، زرشک (اختیاری)، نمک و فلفل را اضافه کنید.۳. انسجام:
یک قاشق آرد گندم اضافه کنید تا کوکو وا نرود. والک آب نمیاندازد پس نیازی به گرفتن آب نیست.بخش سوم:
سرخ کردنمایه را یکجا در تابه داغ بریزید. درب تابه را بگذارید تا مغزپخت شود و پف کند. سپس برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.
نحوه سرو:
با نان تازه و دوغ محلی سرو کنید.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی