خورشت چاقاله بادام

دستور پخت خورشت چاقاله بادام
⏱️ آماده‌سازی 30 دقیقه
🔥 زمان پخت 2 ساعت
👨‍🍳 سختی متوسط
🍽️ وعده 4 نفر
کالری 700

مواد لازم:


دستور پخت و طرز تهیه:

مقدمه:


خورشت چاقاله بادام یک غذای لوکس و نوبرانه بهاری است که فقط چند هفته در سال فرصت پختش را دارید. طعم ترد چاقاله‌ها و عطر نعنا جعفری، این غذا را منحصر به فرد می‌کند. چاقاله‌ها باید ریز و ترد باشند تا هسته سفت نداشته باشند.

بخش اول:

آماده‌سازی چاقاله

۱. تمیز کردن:

پرزهای چاقاله را بگیرید (با اسکاچ تمیز بشویید) و دم آن‌ها را جدا کنید.

۲. خیس کردن:

چاقاله‌ها را کمی در آب خیس کنید. اگر درشت هستند دو نیم کنید، اگر ریزند درسته استفاده کنید.

بخش دوم:

پخت

۱. گوشت و سبزی:

مثل خورشت کرفس یا نعنا جعفری عمل کنید. پیاز و گوشت را تفت دهید. نعنا و جعفری خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید.

۲. چاقاله:

چاقاله‌ها را کمی در روغن تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. آب بریزید و بگذارید آرام بپزند. چاقاله دیرپزتر از سبزی است پس زود اضافه کنید.

۳. چاشنی:

آبغوره بهترین چاشنی برای این خورشت است.

نحوه سرو:


با پلو سفید سرو شود. چاقاله‌ها باید پخته و نرم باشند اما له نشوند.

➡️ بازگشت به صفحه اصلی