آمادهسازی
30 دقیقه
زمان پخت
2 ساعت
سختی
متوسط
وعده
4 نفر
کالری
700
مواد لازم:
- چاقاله بادام
- گوشت خورشتی
- نعنا/جعفری
- پیاز
- آبلیمو
- آبغوره
دستور پخت و طرز تهیه:
مقدمه:
خورشت چاقاله بادام یک غذای لوکس و نوبرانه بهاری است که فقط چند هفته در سال فرصت پختش را دارید. طعم ترد چاقالهها و عطر نعنا جعفری، این غذا را منحصر به فرد میکند. چاقالهها باید ریز و ترد باشند تا هسته سفت نداشته باشند.
بخش اول:
آمادهسازی چاقاله۱. تمیز کردن:
پرزهای چاقاله را بگیرید (با اسکاچ تمیز بشویید) و دم آنها را جدا کنید.۲. خیس کردن:
چاقالهها را کمی در آب خیس کنید. اگر درشت هستند دو نیم کنید، اگر ریزند درسته استفاده کنید.بخش دوم:
پخت۱. گوشت و سبزی:
مثل خورشت کرفس یا نعنا جعفری عمل کنید. پیاز و گوشت را تفت دهید. نعنا و جعفری خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید.۲. چاقاله:
چاقالهها را کمی در روغن تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. آب بریزید و بگذارید آرام بپزند. چاقاله دیرپزتر از سبزی است پس زود اضافه کنید.۳. چاشنی:
آبغوره بهترین چاشنی برای این خورشت است.نحوه سرو:
با پلو سفید سرو شود. چاقالهها باید پخته و نرم باشند اما له نشوند.
➡️ بازگشت به صفحه اصلی